Notícies

EL BEACH TENNIS MONTGAT, ACOLLIRÀ EL CAMPIONAT DE CATALUNYA S14 I S18

Degut als canvis realitzats recentment per part de la RFET en la normativa dels Campionats d’Espanya de Tennis Platja, els Campionats de Catalunya S14 i S18, previstos inicialment per al mes de setembre de 2019, es celebraran finalment el proper diumenge 17 de març al Club Nàutic Masnou, seu del Beach Tennis Montgat.

Recordem que els canvis introduïts per part de la RFET, pensats per a donar valor als diferents campionats territorials, donen accés directe al Campionat d’Espanya a les parelles campiones de Catalunya.

CAMPIONAT DE CATALUNYA S14 i S18

CLUB ORGANITZADOR: Beach Tennis Montgat
SEU: Club Nàutic El Masnou
DATA: Diumenge 17/03/2019
INSCRIPCIÓ: https://portal.fctennis.cat/app/torneos/mensual/825/

REQUISITS ACCÉS:

  • Disposar de llicència federativa en vigor
  • Per poder participar a la prova S14, els dos membres de la parella hauran de complir com a màxim els 15 anys en l’any de la competició; és a dir nascuts el 2004 o posteriors.
  • Per poder participar a la prova S18, els dos membres de la parella hauran de complir com a màxim els 18 anys en l’any de la competició; és a dir nascuts el 2001 o posteriors.

CAMPIONATS D’ESPANYA S14 i S18

Els mateixos requisits són els sol·licitats per la RFET per a poder participar al Campionat d’Espanya, juntament amb el comentat anteriorment d’haver participat en el campionat territorial. A més a més, recordar també que del Campionat d’Espanya S14 i S18 sortiran les parelles que disputaran els propers Campionats del Mon i Europa per equips.

Reglament_Campionat d’Espanya Juvenil 2019

Share