Notícies

EL BARCELONA OPEN BANC SABADELL PRESENTA UNA EDICIÓ PLENA DE NOVETATS

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó ha presentat l’edició número 69 d’un torneig que es disputarà del 16 al 24 d’abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899. L’organització de l’esdeveniment esportiu anual més gran de la capital catalana ha donat a conèixer una edició que, a més de mantenir el gran nivell de participació de tots els anys, apostarà per una revolució digital, sostenible i empresarial.

L’acte, celebrat al Saló de Cent de l´Ajuntament de Barcelona, ha comptat amb la participació de l´alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; juntament amb la del president del RCTB-1899, Jordi Cambra; del CEO del torneig, Xavier Pujol; del director del torneig, David Ferrer; el president de Banc Sabadell, Josep Oliu; del president editor del Grup Godó, Javier Godó; de la secretària general de l’Esport de la Generalitat, Anna Caula; del president de la RFET, Miguel Díaz i del president de la FCT, Jordi Tamayo.

L’edició prevista per a aquest 2022 serà la més digital de la història i comptarà amb una aplicació per a mòbils que serà revolucionària i única. Els aficionats al tennis i a l’esport en general podran seguir tota l’actualitat diària del Barcelona Open Banc Sabadell de manera interactiva i participar en nombroses activitats i sorteigs de premis exclusius. A més, tots els canals de comunicació digitals oferiran un seguiment detallat de totes les jornades amb el que passi tant dins de les pistes com fora a l’Hospitality i el Fan Boulevard.

El torneig també continuarà apostant pel seu ambiciós pla de sostenibilitat per fer aquest esdeveniment esportiu el gran referent del respecte pel medi ambient. L’organització va rebre el 2018 el certificat ISO 20121 de gestió d’esdeveniments sostenibles i el 2019 va ser reconeguda per Barcelona Biosphere amb la distinció del compromís per a la sostenibilitat turística de la ciutat. Entre les principals iniciatives del torneig per tenir cura del planeta destaquen la renovació dels certificats sostenibles, la reducció de les emissions amb la utilització de vehicles d’impulsió elèctrica, il·luminació LED de totes les pistes, utilització de gots compostables, reciclatge minuciós de residus, control diari de consums, foment del transport públic i de l’ús de la bicicleta o la prohibició de fumar a tot el recinte.

I tot plegat es farà en un espai que tornarà a ser el principal punt de trobada per fer negocis. Per l’Hospitality del Barcelona Open Banc Sabadell passaran els principals grups empresarials del país, fent del torneig un escenari per tancar acords que impulsin la ciutat de Barcelona al capdamunt. Precisament Josep Oliu ha destacat la gran feina d’anys i en equip al costat del RCTB-1899 i el Grup Godó, i ha assegurat que “el balanç que fem d’aquests anys de suport al torneig és molt positiu, ja que suposa reforçar encara més si cap la marca Barcelona, unida a un torneig que atrau els millors esportistes del circuit. A més, a Banc Sabadell ens identifiquem plenament amb els valors que el tennis i que aquest torneig vol transmetre”.

Un impuls que també es farà des d’un punt de vista social amb nombroses iniciatives per ajudar els més desafavorits que s’aniran descobrint durant els propers dies. Oliu ha posat en valor la iniciativa d’”Aces Solidarios” amb què, un any més, Banc Sabadell “donarà visibilitat a l’important treball que realitzen fundacions i organitzacions que es dediquen a millorar la vida de tots aquells que més ho necessiten”.

Nota de premsa i foto: Barcelona Open Banc Sabadell

Share