Notícies

El BARCELONA OPEN BANC SABADELL ANUNCIA LA TERCERA EDICIÓ DEL CIRCUIT SUB-14

El prestigiós torneig Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó reafirma el seu compromís amb els joves talents del tennis català en presentar la tercera edició del circuit Sub-14 per a l’any 2024. La iniciativa, organitzada a proposta d’Esportcat-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis, té com a objectiu fomentar el desenvolupament i la participació de nens i nenes menors de 14 anys en el tennis.

El torneig, que es durà a terme en quatre seus situades a Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona, busca oferir una plataforma única perquè els joves talents demostrin les seves habilitats i passió pel tennis.

La competició Sub-14 constarà de quatre campionats, en categoria femenina i masculina, que es disputaran durant quatre caps de setmana consecutius. A més a més dels enfrontaments emocionants a la pista, s’ha programat el Family Day durant les finals, que comptarà amb clínics per a joves i adults, sortejos d’entrades per al torneig ATP 500 i diverses sorpreses més.

El calendari dels primers dos tornejos s’ha fixat per començar el 13 de gener al Club Tennis Tarragona i al Cercle Sabadellés. Les eliminatòries es duran a terme durant els tres primers caps de setmana, culminant amb les finals programades per als dies 3 i 4 de febrer. Posteriorment, els dos campionats restants començaran el 20 de gener a les pistes del Club Tennis d’Aro (Girona) i del Club Tennis Lleida (Lleida) i finalitzaran el 10 i 11 de febrer respectivament coincidint amb els Family Day.

Una de les característiques destacades del circuit Sub-14 és que els campions de cada prova rebran una invitació especial per participar a la fase final del torneig principal, que es jugarà la setmana del 13 al 21 d’abril a les pistes prestigioses del Reial Club de Tennis Barcelona-1899.

La Federació Catalana de Tennis i Esportcat – en el marc del patrocini del Govern al Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó- recolzen aquesta iniciativa com a part dels seus esforços conjunts per a enfortir el tennis a Catalunya. La col·laboració s’inscriu a la visió de Esportcat, sota el concepte d’esport circular, de promoure l’esport base mitjançant la projecció dels grans esdeveniments.

D’aquesta manera, el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó es consolida com un esdeveniment esportiu d’elit i com un impulsor clau del tennis juvenil a Catalunya.

Per a més informació sobre el torneig i el circuit Sub-14, si us plau visiti la web.

 

Share