Notícies

Eduard Güell, campió del “Torneig de Setmana Santa-Wala XI – 22è Trofeu Albert Costa”

El tennista del CT de La Salut, Eduard Güell, es va proclamar campió del “Torneig de Setmana-Wala XI – 22è Trofeu Albert Costa” que es va disputar a les pistes del CT Urgell i que està considerat el torneig sub-13 més prestigiós del calendari espanyol.

El tennista de Roses, segon cap de sèrie del torneig,  es va imposar a la final al seu company de club, el balear David Català, quart favorit,  per 7/6(9) i 7/5 en un disputat partit.

Per arribar a la final, Güell havia derrotat en semifinals al tercer cap de sèrie, el jugador del CD Racket Club de Fuengirola, Carlos Divar, per 6/1, 6/7(6) i 7/5 i Català s’havia imposat al primer favorit, el tennista català del CE Laietà, Marc Milà, per 5/7, 7/5 i 7/6(1).

En categoria femenina, el títol va ser per a la tennista murciana Beatriz López, segona cap de sèrie,  que va derrotar a la final a la primera favorita, la canària Marta Cañas, per 1/6, 6/2 i abandonament.

La millor representant del tennis català va ser la jugadora del CT de La Salut, Alba Cortina, tercera cap de sèrie, que va perdre als quarts de final davant Paula Arias, per 6/1 i 6/3.

Eduard Güell (de blanc), campió i David Català, finalista.

Share