Eduard Esteve guanya el Tennis Europe Sub-16 de Palma de Mallorca

El tennista del CT Barcino, Eduard Esteve, primer favorit, es va proclamar campió del primer trofeu Guillermo Vilas, una prova sub-16 del Tennis Europe Junior Circuit disputada a la Guillermo Vilas Tennis Academy de Palma Nova, a Mallorca.

A la final, Esteve es va enfrontar al també català, David Biosca, del CT Manresa, segon cap de sèrie de la competició, a qui va acabar derrotant per 6/3 i 6/4.

Per arribar a la final, Esteve es va desfer a les semifinals del rus Rublev, quart favorit, per 6/1 i 6/0 mentre que Biosca va guanyar en aquesta penúltima ronda a l’eslovac Hodor, tercer cap de sèrie, per 6/4 i 6/1.

A la competició varen participar altres quatre representants del tennis català que van caure als vuitens de final: els jugadors del CE Laietà, Jaume Pla i Dennis Uspensky, el tennista del CT Barcino Alberto González i el del CT de la Salut, Pepe Batalla.