Notícies

Eduard Esteve guanya a Villena el seu primer ITF Junior

El tennista del CT Barcino, Eduard Esteve, va aconseguir el seu primer títol en una prova del Circuit ITF Junior,en adjudicar-se el “Campeonato Internacional Junior de Tenis de la Comunidad Valenciana” que es va disputar a les pistes del CT Juan Carlos Ferrero de la localitat alacantina de Villena.

En una final totalment catalana, Esteve va derrotar al tennista del RCT Barcelona-1899, Oriol Roca, per 6/4 i 6/3.

Esteve, de només 16 anys, no era cap de sèrie, i per arribar a la final va haver de realitzar un complicat recorregut. El català es va afavorir en segona ronda de l’abandonament per lesió del primer cap de sèrie, Andrés Artuñedo, que només va poder  disputar dos jocs abans de plegar. Als quarts de final, el català va derrotar per 1/6, 7/6(5) i 6/1, al rus Asian Karatsev, sisè favorit. Finalment, a les semifinals va superar al quart favorit, l’asturià Axel Álvarez, per 4/6, 6/4 i 6/4. Per la seva part, Roca, tercer favorit, va derrotar a les semifinals al segon cap de sèrie, el rus Evgeny Karlovskiy, per 6/7(4), 7/5 i 7/5.

Pel que fa a la competició femenina, el títol va ser per a la russa Marina Margulis, que no era cap de sèrie, i que va derrotar a la final a la belga Justine de Sutter, setena favorita, per 6/4 i 6/1. La millor de les nostres representants va ser la tennista del CT Barcino, Andrea Làzaro, que va perdre en partit de quarts de final davant la grega Maria Sakkari,  per 6/2 i 6/2.

Eduard Esteva, campió i Oriol Roca, finalista.

Share