Notícies

Eduard Esteve, campió del Torneig Internacional Avennire de Milan

El tennista català del CT Barcino, Eduard Esteve, va aconseguir un sensacional èxit en proclamar-se campió Sub-16 de la 346a edició del prestigiós torneig internacional  “Torneo dell’Avennire” disputat la darrera setmana a Milan. El nostre representant, que va haver de superar la fase prèvia, va arribar fins a la final en la que es va imposar a l’indi Ronit Singh Bisht per 7/5 i 6/2.

Bisht havia eliminat als quarts de final al jugador del CT Manresa, David Biosca, que també havia superat la fase prèvia, en tres sets per 7/6(5), 3/6 i 6/3. D’altra banda, el tennista del RCT Barcelona, Pol Toledo, onzè cap de sèrie, no va poder superar la tercera ronda en caure derrotat davant l’italià Luciano Ramazzini per 4/6, 6/3 i 6/3. El transalpí acabaria perdent amb Esteve a les semifinals per 6/1 i 7/5.

El que sí va aconseguir Pol Toledo es jugar la final de la competició de dobles formant parella amb Carlos Bautista però van acabar caient davant dels argentins Galarza i Martínez per 3/6, 6/0 i 10-7.

Tot plegat va suposar la concessió del premi

Eduard Esteve, campió del Torneig Internacional Avennire de Milan

Share