Notícies

Domini italià al III Trofeu Ciutat de Barcelona de Tennis Platja

La parella formada per Luca Carli i Giulio Petrucci, al quadre masculí i Eva D’Elia i Simona Bonadonna, en el femení es van proclamar campiones de l’edició d’enguany.

Carli i Petrucci, segons favorits, van derrotar a la fina als tercers preclassificats, Massimiliano Corzani i Cristiano Minighini per 6/ i 7/5.

Pel que fa a la competició de dobles femenins, la victòria final va ser per D’Elia i Bonadonna, primeres caps de sèrie,  que van superar a la final a les segones favorites, la catalana Rosa Sitjà i la balear Pilar Escandell, per 1/6, 7/6(5) i 6/2.

La consolació masculina va ser per a la parella Fortea-Samaran que van derrotar a la final a Herrero i Magriñá per 6/1 i 6/2, mentre que al quadre de consolació femení van aconseguir la victòria Silvia Arroyo i Isabel Domínguez que es van imposar per 6/3 i 6/2 a Manuela Amiard i Adele Sauguet.

En la competició de dobles mixtes es va imposar la parella formada per Silvia Storari i Andrea Penza que van superar a la final a Manuela Amiard i Alexander Mompo per abandonament.

Un cop més, el Moll de la Marina va ser l’escenari perfecte per a la disputa d’aquesta competició que ja es un clàssic d’aquesta modalitat a casa nostra i en la que van participar 28 parelles masculines, 16 femenines i 15 parelles mixtes.

I ara, a preparar la propera edició.

Ciutat de Barcelona de Tennis Platja 2010.

Share