Notícies

DOBLET DEL RCTB1899 AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS CADET OR

El diumenge 13 de febrer, es varen celebrar les finals del Campionat de Catalunya per equips cadet, amb doblet del RCTB1899 en la categoria OR.

En el quadre femení, les noies del RCTB1899 varen superar al Club Tennis Sabadell per 3/2, després de vèncer en el decisiu partit de dobles. El RCTB1899, que sortia com a primer cap de sèrie del torneig, es plantava a la final després de superar, amb certa facilitat, les eliminatòries prèvies davant el CT Serramar, CT de La Salut i CT Tarragona. Per la seva banda, el CT Sabadell superava al CT Reus Monterols, CT Vic i CE Laietà.

En el quadre masculí, l’equip del RCTB1899 superava en al CT Girona per 4/1. Els gironins, superaven en rondes anteriors al Belulla, CT Barcino i CE Vallodoreix, mentre que els barcelonins superaven al CT Reus Monterols, CT Sabadell i CT Andrés Gimeno.

En la categoria Argent, el títol era per l’Atlètic Terrassa en el quadre masculí i pel CDT Belulla en el femení. L’equip de l’Atlètic Terrassa, que va disputar la final com a local, va superar al CN Lleida per 4/1. Per la seva banda, el Belulla superava al CTN Sant Cugat per 3/2.

Podeu consultar els quadre i les actes en el següent enllaç.

Share