Notícies

DOBLET DEL RCTB-1899 AL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR +30 I +45 PER EQUIPS MASCULINS I VICTÒRIA DEL RC DE POLO EN EL +60

El RCTB-1899 s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya Sènior +30 i +45 per Equips Masculins després de superar al Centre Atlètic Laietània i el CT Barcino, respectivament. Per la seva banda, el RC De Polo ha estat el vencedor de la prova +60, superant al RCTB-1899.

En la prova +30, l’equip format per Àlex Bulbena, Marc López, Gerard Granollers, Fernando Vicente, Juan Lizariturry, Edu Matesanz, Bruno Barrientos, Juan Sureda i Andrés Bóveda, sota la capitania de Jose Rayo, va imposar-se en la final al Centre Atlètic Laietània per 5/0. En les rondes anteriors, el club barceloní, primer cap de sèrie del quadre, havia superat el CT de La Salut (5/2), el Cercle Sabadellès (5/2) i el CE Valldoreix (5/0).

En el +45, l’equip campió va estar format per Roberto Coronado, Sebas Farriols, Fernando Vicente, Bruno Barrientos, Gabriel Trujillo, Santi Tintoré, Sergio Alonso i Marc Becker, sota la capitania de Carlos Labata. En aquest cas, van vencer al CT Barcino per 4/1. Abans, s’havien desfet del CT de La Salut (4/1), el CDT Belulla (4/1) i el CT Mataró (5/0).

Per últim, en la prova +60, el campió ha estat el RC De Polo, que va superar en la final al RCTB-1899 per 3/0. Per arribar a la final, abans havien superat al CT Reus Monterols (3/0), el CT Sabadell (3/0), el CT Vilanova (3/0) i el CT Girona (3/0). L’equip del RC de Polo va estar format per Francisco García, Miguel Mir i Javier Moreno.

 

 

Share