DOBLET DEL CT BARCINO AL CAMPIONAT D’ESPANYA PER EQUIPS CADET

El CT Barcino s’ha proclamat aquest darrer cap de setmana, Campió d’Espanya per equips cadet, tant en categoria masculina com femenina. Fins a 17 equips representants del tennis català han disputat el VI Campionat d’Espanya per equips cadets / VIII Yellow Cup “Trofeu bo de debò”, que un any més ha organitzat amb gran èxit l’Atlètic Terrassa.

Cal destacar la gran actuació del Tennis Català en el quadre femení on, a banda del títol del CT Barcino, el CE Laietà i el CT Andrés Gimeno van ocupar la resta del podi del torneig. En l’eliminatòria pel tercer i quart lloc, el CT Andrés Gimeno, va superar al Tennispain per 2/1, mentre que en la final, el CT Barcino va superar per 2/0 al CE Laietà. Les jugadores del CT Barcino Victòria Jiménez i Jordina Cegarra van superar Clàudia de las Heras (64 63) i a Laura Guberna (63 60) respectivament.

En el quadre masculí, el CT Barcino va superar en la final al CT Valencia en una final molt disputada per 3/2.  El campió es va decidir en el partit de dobles, després que els individuals deixessin l’eliminatòria empatada a 2.

En els partits individuals, Daniel Mérida va superar Gerard Planelles per 61 06 63 i Xavi Sardà a Alejandro Beneyto 36 63 64. Per la seva banda, Àlex Padró es va veure superat per Oscar Pinto per 76(2) 36 61 i David Naharro per Miguel Pérez per 75 16 76(2).  En el doble decisiu, la parella Mérida/Naharro va superar Planelles/Pinto per un agònic 76(3) 76(5) Els barcelonins, havien superat en semifinals al CT Montermar per 3/2 i en quarts de final al CT Tarragona, 3er millor equip català de la competició.