DOBLET DEL CENTRE ATLÈTIC LAIETÀNIA – TENNIS POINT EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ PER EQUIPS

El Centre Atlètic Laietània – Tennis Point s’ha proclamat campió de la prova masculina i femenina del Campionat de Catalunya Benjamí per Equips després de superar en la final al C.E Johnny Montañes i el CT Barcino, respectivament.

En el quadre masculí, el Centre Atlètic Laietània no va cedir cap punt en tot el torneig, imposant-se per 4/0 al RC De Polo, el CT Mataró, el CT Barcino i el C.E Johnny Montañes en la final. En la divisió 2, els campions van ser el CE Laietà “B”, que va superar al RCTB-1899 “B” per 4/0.

En el quadre femení, les noies del Laietània també van fer un campionat molt sòlid, imposant-se al CT Lleida (3/1), el RCTB-1899 (3/2), el CT Urgell (5/0) i el CT Barcino (3/1) en la final.