DOBLET DE RUTH ROURA A L’INTERNACIONAL DE TORELLÓ

Setmana somiada de Ruth Roura a Torelló. La tennista catalana ha estat la campiona del quadre individual i de dobles de l’ITF W15 – Torneig Internacional Vila de Torelló, disputat del 14 al 20 d’octubre al CT Torelló.

En la final de la prova individual, Roura, que partia com a setena favorita, es va imposar a la neerlandesa Joy De Zeeuw per 6/1 7/6, aconseguint així el seu segon títol professional, després d’haver guanyat també l’ITF W15 de València l’any passat.

En els dobles, formant dupla precisament amb De Zeeuw, també es van mostrar intractables i van aixecar el trofeu de campiones en vèncer a les neerlandeses Rose Marie Nijkamp i Isis Louise Van den Broek en el súper tie-break, 2/6 6/3 11/9.