Notícies

DOBLE REPRESENTACIÓ CATALANA EN LA FINAL FEMENINA DE L’OPEN D’AUSTRÀLIA

El Tennis Català va estar present en la final del primer Grand Slam de la temporada, l’Australian Open, amb Pere Riba i Jaume Campistol.

Pere Riba, que va ajudar Coco Gauff a guanyar l’US Open del 2023, es va quedar a les portes d’aconseguir el seu segon Grand Slam com a entrenador, aquest cop de la xinesa de 21 anys Qinwen Zheng. El barceloní, retirat del circuit professional el 2019 després d’una carrera que el va portar al número 65 del rànquing mundial, va assegurar hores abans de la final que “el mèrit és més d’elles que meu, però estic molt content del treball que estic fent”.

Recordem que Riba ha tornat a treballar aquest any amb Zheng després d’una primera etapa que es va interrompre el juny passat per dirigir  Gauff, amb qui va separar el seu camí després de les finals del WTA Tour.

Per la seva banda, Jaume Campistol va ser el Jutge de Cadira de la gran final que es va endur Sabalenka. El barceloní, llicenciat en periodisme però que ha fet del tennis la seva professió, fa més d’una dècada que exerceix aquesta tasca a nivell professional. Des del 2017 està a la categoria or, la màxima del seu col·lectiu. Fet que li ha permès arbitrar partits del més alt nivell als quatre Grand Slam: l’Obert d’Austràlia, dels Estats Units,  Wimbledon i  Roland Garros.

 

Share