Notícies

DISPUTADES LES FINALS CADET I JÚNIOR DEL PROVINCIAL

Aquest passat diumenge es van disputar, a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, les finals dels Campionat Provincial en les categories cadet i júnior individual masculí i femení.

El protagonisme a les finals va estar repartit entre jugadors locals (CT Tarragona) i del CT Reus Monterols, amb 5 tennistes del club tarragoní i 3 del reusenc.

Els campions en categoria júnior van ser l’Àlex Castellanos (CT Reus Monterols) i la Clàudia Bartolomé (CT Tarragona), que van vèncer a les seves respectives finals a l’Eduard Palacios (CT Tarragona) i a la Mariona Perez (CT Tarragona).

Pel que respecta a la categoria cadet, els guanyadors van ser el Pol del Castillo (CT Tarragona) i l’Anna Domingo (CT Tarragona), que van superar al Jordi Garcia (CT Reus Monterols) i a la Leire Fernandez (CT Reus Monterols).

Cal destacar que la campiona en categoria Júnior, la Clàudia Bartolomé, està a punt d’iniciar la seva aventura universitària als Estats Units, concretament a la University of Pittsburgh, de la que formarà part com a membre de l’equip de tennis femení.

CAMPIONES CADET FEMENÍ 2017 CAMPIONES JÚNIOR FEMENÍ 2017 CAMPIONS CADET MASCULÍ 2017 CAMPIONS JÚNIOR MASCULÍ 2017

 

Share