Notícies

Diada del Tennis Provincial a Tarragona.

El proppassat dissabte, dia 27 de març, la Delegació Provincial de Tarragona va celebrar, al restaurant Mas Gallau de Cambrils, la seva anual “Diada” on es van lliurar els guardons als Campions Provincials individuals i per equips de l´any 2009. Un any més la majoria de clubs de la província varen ser presents, demostrant la unitat existent i el suport a la feina contínua que du a terme la Delegació Provincial de Tarragona encapçalada pel seu Representant Territorial. Pere Lluis Bergadà.
A l’acte va participar una nodrida representació de la Junta Directiva de la FCT encapçalada pel seu President, Francesc Orriols, el vicepresident Antonio Jordà i el Tresorer, Javier Gamero. Així mateix van ser presents els Representants Territorials de la província de Girona, Jordi Ibañez i el de Lleida, Ignasi García, que van voler donar suport a la tasca dels seus companys tarragonins.
Entre d´altres autoritats cal destacar també la presencia del Sr. Josep Maldonado, representant de l´esport al Senat i President d’ Esport Solidari Internacional – Raquetes sense fronteres que va aprofitar l’acte per presentar a la societat tennística tarragonina el projecte solidari d’aquesta ONG que compta amb el total suport de la FCT.
Un total de 180 assistents van participar d’aquesta festa en la que després de les tradicionals entregues de premis i parlaments de les autoritats es va dur a terme un espectacular sorteig de regals entre tots els presents.
El bon ambient va presidir aquesta “Diada” i el sentiment generalitzat dels participants fou d’haver situat molt alt el seu nivell organitzatiu de cara a les properes edicions.

Share