Notícies

DEFINIT EL CALENDARI DEL 1er SEMESTRE DEL CIRCUIT CATALÀ DE TENNIS PLATJA

Ja és coneix el calendari del primer semestre del Circuit Català de Tennis Platja 2020. La primera prova d’aquest 2020 es celebrarà a les noves pistes del Centre Municipal de Tennis Vall Hebron el proper diumenge 2 de febrer. Les inscripcions estan obertes i es poden tramitar a través del portal de competició i llicències de la FCT.

Una de les novetats de la temporada, és el canvi de dates del Campionat de Catalunya; organitzat habitualment a l’estiu, a partir d’aquest any 2020 es disputarà previ al Campionat d’Espanya de Tennis Platja, donat que la RFET a inclòs la participació en els Campionats Territorial com a condició per a poder accedir al Campionat d’Espanya. Les dates seleccionades per organitzar el Campionat de Catalunya de Tennis Platja són el 4 i 5 d’abril. El Campionat comptarà de nou amb una dotació econòmica de 1.500€ a repartir de manera equitativa en el quadre masculí i femení absolut de 1a divisió. El Campionat de Catalunya de Tennis Platja, es celebrarà també en categoria S14, S18, Sènior masculí i femení +35 així com masculí, femení i mixta absolut de 2a divisió.

També cal destacar l’organització de dos proves del Circuit ITF durant aquest primer semestre; la primera d’elles es celebrarà el 14 i 15 de març i serà organitzada pel Beach Tennis Barcelona, mentre que el Club Tennis Ripollet organitzarà la segona el 10 de maig. Totes dues proves s’organitzaran al CM Tennis Vall Hebron i comptaran amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis.

 

Calendari Circuit Català de Tennis Platja 1er semestre 2020

Share