Notícies

Decidits els classificats per a disputar la Babolat Cup.

Han quedat determinats els jugadors i jugadores classificats per a disputar la Fase Catalana de la Babolat Cup 2010.Els 24 classificats, i els 8 suplents, la llista dels quals es pot consultar al sub-apartat “Altres Competicions” de l’apartat “Competició” del web de la FCT, han de CONFIRMAR la seva participació mitjançant un correu electrònic (esportiva@fctennis.cat) abans del dilluns dia 19 d´abril a les 12 hores. El sorteig tindrà lloc a les oficines de la Federació Catalana de Tennis a Barcelona el dimecres dia 21 d´abril a les 12 hores.
Us recordem que els partits es disputaran al CT Reus Monterols els dies 24, 25 i 30 d´abril i 1 i 2 de maig. Noteu que hi ha 5 dies per la competició i que és IMPRESCIDIBLE disputar una ronda per jornada de competició SENSE EXCEPCIÓ. Per aquest motiu si preveieu que no podreu estar disponibles durant tota la Competició us preguem que no confirmeu la vostra participació.
Per a disputar la Fase Final (prevista del 26 al 30 de maig) es classificaran 5 nens i 6 nenes. Tots els semifinalistes obtindran plaça directa i es disputarà una repesca els dies 1 i 2 de maig entre els perdedors dels partits de quarts de final seguint el mateix ordre del quadre per a decidir la resta de classificats. Si un cop classificat un jugador perdés per incompareixença perdrà el seu dret a disputar la Fase Final.
Cas que vulgueu sol·licitar un Wild Card cal que ho feu per escrit indicant nom i cognoms del jugador, la seva classificació i els motius que avalen aquesta petició. Aquesta petició s´ha de fer fins dilluns 19 d´abril a les 10 hores a pere.torras@fctennis.cat. La Direcció Tècnica de la FCT decidirà l´atorgament dels mateixos abans del sorteig.

Share