Notícies

DE LAS HERAS I MUÑOZ, CAMPIONS DE CATALUNYA AL CT BARÀ

El CT Barà ha estat seu del 22 al 28 de juliol, del Campionat de Catalunya Absolut Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam”. D’aquesta manera, el campionat de referència del tennis català tornava de nou a un dels clubs més importants de la història del torneig. El clubs tarragoní va ser organitzador del Campionat de Catalunya en nombroses ocasions en durant la dècada dels 90 i la primera dècada dels 2.000, en honor al Sr. Joan Margets i Ferrer, fundador del CT Barà i figura rellevant del tennis català.

El Campionat de Catalunya 2019, ha presentat com a gran novetat la implantació del sistema In&Out i el sistema Diamond Pro de Foxtenn, sent el primer cop que s’empra aquest tecnologia en un torneig d’àmbit estatal.

En el quadre femení, la campiona ha estat Clàudia De La Heras (CE Laietà), que ha superat sense dificultats Sílvia Martínez (CDT Castelldefels)per un clar 60 61.  De Las Heras, que partia com a principal favorita a títol, havia superat a Marina Alcaide en semifinals i a Laia Giralt en la ronda de quarts. Per la seva banda, Martínez havia donar la sorpresa en la ronda de quarts superant a la quarta favorita, Ares Teixidó, en un disputat partit, per 64 46 64.

Per la seva banda, en el quadre masculí la final la varen disputar els jugadors del CT Tarragona Jordi Muñoz i David Jordà. Muñoz, cap de sèrie número 1 del torneig, havia superat a a Guillem Arnó i Xavi Matas en les rondes de semifinals i quarts mentre que Jordà, quart favorit, havia superat a Max Alcalà i Oriol Fillat. Intensa final entre tots dos que es va resoldre per 76(3) 76(1) per Muñoz , que va fer valer la seva major experiència en els moments importants del partit.

 

Share