Notícies

David Català, finalista del Nike Junior Tour de Valencia

El tennista menorquí del CT de La Salut, David Català, es va proclamar subcampió infantil de la primera prova del Nike Junior Tour disputada al Club Español de Tenis de Valencia.

Català, va fer honor a la seva condició de segon favorit i va arribar a la final on va caure derrotat pel primer favorit, el basc Carlos Divar, per un ajustat marcador de 4/6, 6/1 i 6/1.

En categoria femenina, la nostra millor representant va ser la jugadora del CT Sabadell, Esther López que malgrat no ser cap de sèrie, va arribar a les semifinals on va caure derrotada per la segona favorita, la murciana Beatriz López, per 1/6, 6/4 i 6/4. El títol va ser per a la madrilenya Estela Pérez, primera favorita que va derrotar a la final a Beatriz López per 6/4 i 6/1.

Pel que fa a la competició d’alevins, la nostra millor representant va ser la tennista del CE Sánchez Casal, la romanesa resident a Barcelona, Denise Antonella Stoica, que va arribar a les semifinals on va caure amb la primera favorita, la jugadora d’Avila, Paula Arias, que es va imposar per 6/3 i 6/3. El triomf final va ser per l’andalusa Dalila Said, segona cap de sèrie, que va derrotar a Arias per 7/6, 2/6 i 7/50

En el quadre masculí, el millor dels nostres va ser el jugador del RCT Barcelona-1899, Nil Giraldez, que va perdre a vuitens de final davant del tennista valencià, Sergio Gómez, desè favorit, per 6/4 i 6/3.

La propera prova del Nike Junior Tour, el “Torneig Internacional BTT”, es disputarà al CE Valldoreix del 30 de març al 8 d’abril.

David Català, finalista de la prova infantil del Nike Junior Tour de Valencia.

Share