David Biosca, campió de Catalunya Júnior 2011

El tennista del CT Manresa, David Biosca, tercer cap de sèrie, es va proclamar Campió de Catalunya Júnior en guanyar la final disputada a les pistes de l’Accentennis BTO.

Biosca va derrotar a la final al jugador del CT Barcino, Nicolas Soriano, setzè favorit, per 7/6(4) i 6/4.

Per arribar a la final, Biosca va vèncer a les semifinals al representant al jugador del CT Barcino, Eduard Esteve, segon cap de sèrie, per 2/6, 6/1 i 6/4. Per la seva part, Soriano, va derrotar en la penúltima ronda al tennista del RCT Barcelona-1899, Oriol Roca, sisè cap de sèrie de la competició.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Júnior “B”, el campió va ser el jugador del CT Barcino, Carlos Becke, que, malgrat no ser cap de sèrie, va derrotar a la final al quart favorit, el tennista del Cercle Sabadellès-1856, Raúl Caballero, per un inapel·lable marcador de 6/0 i 6/0.

Per disputar la final, Becke havia eliminat en semifinals al segon favorit de la competició, Oscar Manciñeiras, del CT Lleida mentre que Caballero havia superat al jugador del CT La Llobera, Eric Eldagasen, que no era cap de sèrie, per 1/6, 6/3, 2/0 i abandonament.

David Biosca (dreta), Campió  i Nicolas Soriano, finalista.