Notícies

CURS INTEGRAL DE TENNIS

La Federació Catalana de Tennis i el Registre Professional de Tennis ofereixen a tots els entrenadors i entrenadores de tennis un curs integral de Tennis dirigit per Luis Mediero, president i fundador del Rpt. El curs se celebrarà de 20 al 23 de març a l’Emilio Sánchez Academy. El curs et permetrà:

 

1- Posar al dia els teus coneixements

Ara pots participar en una experiència única, al costat de Luis Mediero, president i fundador del Registre Professional de Tennis, amb 40 anys de carrera professional en la qual ha impartit més de 1.700 cursos per a entrenadors de tennis en 84 països, i on ha registrat/patentat 20 programes per al desenvolupament de les persones a través de l’esport. A més, el 1995 va posar en marxa el Circuit Nacional RPT – MARCA que s’ha convertit en el més longeu del Tennis Juvenil a Espanya.

 

2- Obtenir una titulació internacional

Aquells que estiguin en possessió de la titulació de la Federació Catalana de Tennis i del Registre Professional de Tennis, reconegudes i avalades per la RFET, poden obtenir la titulació de l’International Registry of Tennis Professionals, fundat fa 34 anys i que compta amb més de 26.400 entrenadors de tenis certificats i titulats en 130 països.

3- Accedir a una borsa de treball internacional

Amb la titulació de l’Interntional Registry of Tennis Professionals podràs optar a treballar a Europa, l’Orient Mitjà, la Xina, Àsia, Austràlia, Llationoamèrica o els Estats Units.

A més, podràs donar-te d’alta en el AdvanceCoach Program – ACP de TENNIS POINT i beneficiar-te de tots els seus avantatges.

 

Share