CT de la Salut i CST Cunit campions d’Espanya per equips alevins

Espectacular triomf del tennis català amb el doblet aconseguit pel CT de la Salut i el CST Cunit.

El CT de la Salut, responent a la seva condició de primer favorit, va guanyar la competició masculina del “X Campeonato de España de tenis alevin por equipos – XXI Trofeo Tono Paez” que es va disputar al Club Cordillera de Murcia.

L’equip català va derrotar a la final al CT Valencia, cinquè cap de sèrie,  per 3 victòries a 1.

Per arribar a la final, els nostres representants varen derrotar en primera ronda a “El Olivar” per 4 a 0 i en segona, també per 2 a 0 al CT Barcino, sisè cap de sèrie. A les semifinals, el CT de la Salut va vèncer  al CT Canet-1971, quart favorit, per 3 a 1.

L’equip del CT de la Salut estava format pels jugadors: Eduard Güell, Pol Amorós, Pol Fernández , Jan Pallarés, Oriol Luis i Joan Guitart,  amb Paco Martínez com a capità.

Pel que fa a la competició femenina, el triomf va ser pel CST Cunit que també va imposar la seva condició de primer cap de sèrie i es va proclamar campió en derrotar a la final al segon favorit, el CT Murcia, per 2 a 1.

L’equip tarragoní va guanyar als vuitens de final al CN Sant Cugat per 2 a 1 i als quarts al CT de la Salut, també per 2 a 1.  Ja a les semifinals, les campiones es van imposar per 2 a 1 a les asturianes del  RGC Covadonga.

Les components del CST Cunit són les germanes Laia i Alba Conejero amb Ferran Martínez en funcions de capità.

Aquest és el primer títol tan pel CT de la Salut com pel CST Cunit que no l’havien guanyat en cap de les anteriors nou edicions.

Cal destacar també la bona actuació del CT Canet-1971, un club amb només 280 socis, peró amb una excel·lent tasca que l’ha dut a jugar la final del Campionat de Catalunya i a ser tercer  en el Campionat d’Espanya.