Notícies

CT BARCINO I RCTB1899 CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUT PER EQUIPS

El Cercle Sabadellès ha estat l’escenari aquests 7,8 i 9 de desembre del Campionat de Catalunya per equips Absolut. Aquesta era una edició especial, donat que se celebraven 100 anys des de la primera edició d’aquest Torneig. I certament, ha estat un dels millors Campionats dels darrers anys, donat que els 2 principals favorits en el quadre masculí i femení, el RCTB1899 i el CT Barcino, han presentat equips amb alguns dels millors jugadors catalans i el Cercle Sabadellès un gran amfitrió i organitzador.  El CT Barcino s’ha proclamat campió del Quadre Masculí i el RCTB1899 en el femení. 

El Torneig donava inici dijous dia 7 amb la jornada de quarts de finals que enfrontava al Cercle Sabadellès VS RCPolo en el quadre masculí i Cercle Sabadellès VS CT Tarragona en el quadre femení. L’equip amfitrió s’imposava en totes dues eliminatòries i tancava d’aquesta manera el quadre de semifinals, que quedava de la següent manera:

Quadre Masculí:
RCTB1899 VS Cercle Sabadellès
CT Barcino VS CT Manresa

Quadre Femení:
RCTB1899 VS CT Sabadell
CT Barcino VS Cercle Sabadellès

Els dos primers caps de sèrie tant el quadre masculí com femení, RCTB1899 i CT Barcino, imposaven la lògica i superaven els seus respectius rivals per plantar-se a la final esperada. Unes finals que han permès veure a alguns dels millors jugadors i jugadores catalans, com Marc López, Tommy Robredo, Marcel Granollers, Jordi Samper, Laura Pous o Paula Badosa entre d’altres.

Les finals, celebrades aquest dissabte, han deparat com a campions al CT Barcino en el quadre masculí per 5/2 i RCTB1899 en el quadre femení per 3/1

Aquesta han estat els resultats dels partits de les finals:

QUADRE MASCULÍ

Lorenzo Giustino a Marcel Granollers 62 75

Jordi Samper a Tommy Robredo 64 Ret.

Guillermo Olaso a Alejandro Davidovich 26 62 64

Oriol Roca a Nikolás Sánchez-Izquierdo 64 61

Albert Montañés a Bruno Pujol 64 10 Ret.

L. Giustino / N. Sánchez-Izquierdo a Granollers / Montañés 75 62

G. Olaso / J. Samper a López / Roca 63 45 Ret.


QUADRE FEMENÍ

Estrella Cabeza a Jill Teichmann 64 Ret.

Paula Badosa a Paula Arias 62 62

Guiomar Maristany a Meritxell Perera 62 61

Laura Pous vs Ana Giraldi 61 61

FOTOS: Jordi Ramos

M

Share