Notícies

CT Barcino i RCT Barcelona-1899, campions de Catalunya Cadets

El proppassat cap de setmana es van disputar les finals del Campionat de Catalunya per equips cadets. En la competició masculina, el títol “A” Or va ser pel CT Barcino, segon cap de sèrie,  que en la final disputada a les seves pistes es va imposar al RCT Barcelona-1899, primer favorit,  per un ajustat 4 a 3.

La categoria “A” Argent la va guanyar el CST Cunit (2) en imposar-se al CT Andrès Gimeno (5) per 4 victòries a 1, mentre que el títol “A” Bronze el va aconseguir l’Atlètic Terrassa HC (1) que va superar a la final al CDT Belulla (2) per 4 a 3. Resta per disputar-se la final d’equips “B i C” que jugaran el CE Laietà (1) i el CT de La Salut.

Pel que fa a la competició femenina, el títol en categoria “A” Or va ser pel RCT Barcelona-1899, primer favorit, que va superar a la final al CT Barcino, segon cap de sèrie, per 3 a 1.

En categoria “A” Argent, es va proclamar campió el CE Hispano Francès, segon favorit, que a la final va superar per 3 a 1 al primer cap de sèrie de la competició, el Topten TC. Pel que fa al quadre d’equips “B i C”, que es disputa en format lligueta entre els quatre participants, tot resta pendent de la darrera jornada en la qual s’enfrontaran en el partit decisiu el CT Barcino i el RCT Barcelona-1899.

 

CT Barcino. Campió de Catalunya Cadet 2010.

 

RCT Barcelona-1899. Campio de Catalunya Cadet Femení 2010.

 

Share