Notícies

COPA CATALUNYA, LA NOVA COMPETICIÓ DEL TENNIS CATALÀ

Amb l’objectiu d’enfortir les competicions juvenils a Lleida, Tarragona i Girona i amb l’ànim de tenir competicions provincials a les 4 demarcacions, la Federació Catalana de Tennis posa en marxa la COPA CATALUNYA. 

Després de l’èxit esportiu i organitzatiu que ha suposat en els darrers anys la Lliga Catalana, era el moment de treballar la competició individual. Amb la nova Copa Catalunya, el tennis català comptarà amb una competició anual homogeneïtzada i les 4 demarcacions catalanes amb una competició pròpia per donar valor esportius als joves jugadors de cadascuna de les 4 províncies. A més a més  la competició tindrà el gran al·licient de finalitzar amb una gran festa del tennis català amb la celebració d’un Màster Final amb els millors jugadors de les 4 demarcacions.

Característiques de la COPA CATALUNYA:

  • Cada província tindrà el seu Circuit Provincial (COPA CATALUNYA) que donarà lloc a un Fase Final Provincial (Màster COPA CATALUNYA Provincial).
  • Cada província tindrà un numero de proves diferents, segons les necessitats que hem copsat en les darreres reunions que hem fet amb els directors dels clubs.
  • En el cas de la província de Barcelona, la FCT ha decidit re orientar l’actual Circuit Juvenil i aquest passarà a ser el Circuit provincial de Barcelona (COPA CATALUNYA Barcelona).
  • A finals d’any es celebrarà el Màster de la Copa Catalunya, amb els classificats de cada categoria i sexe dels Màsters de cada província.

A més a més, aquesta nova competició,  comptarà també amb Copa Catalunya Sènior, que disputaran els millors jugadors dels Campionats Provincials de la categoria així com un  Màster Copa Catalunya Absolut, que disputaran els  2 millors jugadors del tennis català.  La primera edició del Màster Copa Catalunya Absolut es celebrarà el proper diumenge 9 de desembre al CT Mataró, coincidint amb el II Memorial Georgina de Miguel Antoja. El partit el disputaran Albert Ramos i Marcel Granollers i donarà inicia a les 11.30 h.

 

 

master copa catalunya

Share