Notícies

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA FUNDACIÓ DEL TENNIS CATALÀ I LA FUNDACIÓ TOMMY ROBREDO

La Fundació del Tennis Català i la Fundació Tommy Robredo, han arribat a un acord de col·laboració per a fomentar i promoure el tennis entre col·lectius de persones amb diversitat funcional i persones amb risc d’exclusió social,  com a medi de motivació, superació, integració i sensibilització social arreu del territori català.

Amb el citat acord, ambdues entitats organitzaran conjuntament diferents activitats, com jornades de sensibilització, tallers de rehabilitació o tallers de motivació, superació i integració social. Tots ells amb el tennis com a element conductor.

L’acte de signatura del conveni, va comptar amb la presència de Tommy Robredo, President de la Fundació que duu el seu nom i de Jordi Tamayo, President de la Fundació del Tennis Català. Robredo va destacar que “l’acord ens permetrà anar de la mà d’una entitat pionera en el tennis inclusiu i que compta amb gran experiència en la implantació de tallers i jornades formatives”. Per la seva banda, Tamayo va voler destacar que “l’aliança amb una de les entitats que més aposta i més creu en el tennis com a eina inclusiva ens permetrà arribar arreu del territori i donar a conèixer el tennis com a eina de superació, motivació i integració

Share