Notícies

CONVENI FCT I UAB

La rectora de la UAB, Margarita Arboix i El president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, han signat, al Rectorat de la Universitat, un conveni per donar suport acadèmic, a través del programa Tutoresport, als esportistes de la Federació que segueixin estudis a la UAB. Els estudiants tindran així un tutor que els assessorarà i ajudarà a compatibilitzar la seva activitat acadèmica i esportiva, i tindran també accés gratuït a les instal·lacions esportives del campus.

Segons aquest acord, la Federació comunicarà a la UAB, abans de l’inici del curs acadèmic, la relació dels esportistes que estudiïn a la Universitat i que compleixin una sèrie de requisits: participar en competicions i tornejos internacionals, representar les seleccions dels seus països, competir i entrenar a les màximes categories nacionals, dedicar una mitjana de vint hores setmanals al tennis i tenir la consideració de futurs esportistes d’alt nivell. Els estudiants que entrin en aquest programa, a més, participaran com a representants de la UAB a les competicions dels campionats universitaris de Catalunya i d’Espanya, i a les universíades, en la mesura que ho permetin les seves competicions.

La Federació es compromet també, a través d’aquest acord, a col·laborar amb la UAB en activitats de docència, recerca i transferència relacionades amb el món esportiu, a acollir estudiants en pràctiques de la UAB de diferents titulacions, i a incorporar els exalumnes que juguin a les màximes categories a la xarxa Alumni de la UAB com a ambaixadors de prestigi.

Més informació: Tutoresport

Nota de Premsa: UAB

Share