Notícies

CONSTITUÏT EL COMITÈ DE PICKLEBALL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS

En la darrera Assemblea General de Clubs de la Federació Catalana de Tennis, es va aprovar la integració del Pickleball en la seva estructura. Es tracta d’una modalitat esportiva que combina elements del tennis, el pàdel, el bàdminton i el tennis de taula, i que s’ha convertit en tota una tendència entre els amants dels esports de raqueta, amb un creixement exponencial de practicants arreu del món. La Federació Catalana de Tennis aposta fermament per aquesta modalitat esportiva, que va néixer als Estats Units en la dècada dels 60 i que, actualment, triomfa amb més de 50 milions  de practicants. A Espanya el nombre de jugadors s’ha triplicat en els darrers anys, fins a arribar als 20.000.

En la línia de començar a potenciar el Pickleball a Catalunya, aquest matí, el President de la FCT, Jordi Tamayo, ha visitat les instal·lacions de Vila Pickleball, seu del Sabadell Pickleball club, primera entitat d’aquesta modalitat esportiva que s’ha afiliat a la Federació. En aquesta trobada també hi han assistit Josep Valls, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis i Almudena Lázaro, Presidenta del club, cofundadora de Vila Pickleball, i que s’incorpora a l’equip directiu de la Federació.

Amb la incorporació d’Almudena Lázaro a la Junta Directiva de la Federació, es reforça l’aposta de l’FCT pel Pickleball. Tant Lázaro com Josep Valls seran els membres de la Junta Directiva que lideraran el ja constituït Comitè de Pickleball de la Federació, que està acabant de perfilar els detalls del projecte, que tenen la docència, la promoció i la gestió de la competició, tant catalana, estatal i internacional, com a principals eixos estratègics.

En aquest sentit, podem avançar que els dies 8 i 9 de juny  es durà a terme el primer curs de Tècnic/a Nivell 1 en Pickleball a les instal·lacions de Vila Pickleball. A més, tot i que ben aviat s’anunciarà el calendari de competició, també podem avançar que els dies 15 i 16 de juny es jugarà al Club Tennis Barà el primer Campionat de Catalunya de Pickleball.

Share