Notícies

COMUNICAT OFICIAL FCT SOBRE L’ATURADA DE LA COMPETICIÓ

Amb data d’avui s’ha publicat al DOGC la Resolució SLT/2546/2020 per la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Aquesta resolució estableix l’ajornament durant 15 dies de la competició esportiva no professional d’àmbit català. Aquesta mesura afecta a les competicions del nostre calendari de competicions, però no afecta a les competicions d’àmbit nacional (campionats d’Espanya o altres proves de circuits nacionals com el circuit MARCA o similars) ni internacionals (proves dels circuits ATP, WTA o ITF).

L’activitat lúdica, social i entrenaments es poden continuar celebrant sense cap altra limitació que l’aforament de les instal·lacions.

S’ha establert un límit d’aforament del 50% de la capacitat de la instal·lació (es poden utilitzar la totalitat de pistes i espais esportius sempre complint amb l’aforament màxim assenyalat) i caldrà establir un sistema de control d’accés. El sistema de control d’accés pot ser tant manual com automatitzat. Tots aquells clubs o instal·lacions que no disposin d’un sistema de control d’accés i no estiguin supervisats hauran de romandre tancats.

Aquestes mesures són efectives des d’avui mateix, 16 d’octubre de 2020, per la qual cosa us preguem que prengueu totes les mesures necessàries a les vostres instal·lacions per al compliment i aplicació de les mateixes.

Us recordem que les activitats permeses s’han de realitzar complint el protocol aprovat per la Secretaria General de l’Activitat Física i de l’Esport.

Protocol FCT aprovat per la SGEAF

Comunicat SGEAF en relació a les noves mesures adoptades pel Procicat per frenar l’expansió de la Covid-19 a Catalunya

Share