Notícies

COMUNICAT OFICIAL FCT REFERENT A L’ATURADA TEMPORAL DE LA COMPETICIÓ

Com haureu pogut veure a través dels mitjans de comunicació, el PROCICAT s’està plantejant prendre una sèrie de mesures que ajudin a frenar el contagi del Covid-19 entre la població.
Entre aquestes mesures n’hi haurà de relacionades amb la competició esportiva d’àmbit català que, segons sembla, s’aturarà durant 15 dies a partir d’aquest cap de setmana. Aquesta mesura no afectarà a l’activitat no competitiva dels clubs, ni a les competicions d’àmbit estatal ni internacional.
En aquests moments estem a l’espera de rebre la comunicació oficial de les autoritats que, posteriorment, haurà de ser validada per un jutge abans de poder ser plenament efectiva i aplicar-se.
Mentre no hi hagi una comunicació oficial es pot continuar fent l’activitat sempre aplicant el protocol que va ser aprovat per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i que us tornem a adjuntar.
No ens cansarem de demanar-vos prudència, responsabilitat, que compliu amb les normes bàsiques de distanciament, higiene de mans i mascareta.
Si teniu qualsevol aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres.
Share