Notícies

COMUNICAT OFICIAL FCT: Actualització 07/05/2020

Tal i com hem anat informant puntualment als clubs en diverses informacions prèvies,  la represa de l’activitat esportiva als clubs de tennis es podrà realitzar, de forma gradual, a partir de l’entrada a la fase 1 del desescalament que està previst iniciar el proper dia 11 de maig.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha proposat que passin a fase 1 a partir del dia 11 de maig les regions sanitàries del Camp de Tarragona (Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès), Terres de l’Ebre (Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta) i Alt Pirineu i Aran (Alt Urgell, Alta Ribagorça, Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Val d’Aran) la qual cosa significa que ÚNICAMENT els clubs situats en aquestes zones tindran autorització per obrir les seves instal·lacions. La resta de clubs hauran d’esperar a que la seva regió entri a la fase 1.

És molt important tenir en compte que falta encara l’aprovació del Ministeri de Sanitat per la qual cosa encara no és oficial l’autorització per obrir. Caldrà esperar tant l’autorització com les condicions d’obertura.

No obstant, i sempre a l’espera de la confirmació oficial, aquestes són les condicions mínimes que caldrà seguir en el procés d’obertura durant la fase 1.

  • Es podran dur a terme únicament les activitats a l’aire lliure, és a dir, les que no tenen un sostre.
  • Les activitats només podran ser de forma individual i sense que hi hagi cap possibilitat de contacte durant el joc (un jugador a cada costat de la pista, sense possibilitat de fer dobles).
  • No es podran utilitzar vestidors, dutxes ni els serveis de restaurant i/o cafeteria.
  • L’activitat caldrà fer-la amb cita prèvia (reserva de pista).
  • Caldrà portar un registre de les persones que accedeixen i es troben a la instal·lació en cada moment.
  • Serà imprescindible mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre les persones usuàries i el personal de les instal·lacions.
  • Els usuaris seran els responsables del seu material i de la desinfecció dels mateixos.

 

Les condicions anteriors cal sumar-les a les que ja hem enviat anteriorment fetes per la ITF pel que fa a la represa de l’activitat tennística.

Tant bon punt disposem de tota la informació oficial publicada per les autoritats la farem arribar als clubs.

Share