Notícies

COMPETICIÓ I SOLIDARITAT A LA V EDICIÓ DEL ‘TORNEIG DE TENNIS ADAPTAT CIUTAT DE TARRAGONA’

Competició, superació i solidaritat s’han ajuntat aquest diumenge a la cinquena edició del ‘Torneig de Tennis Adaptat Ciutat de Tarragona‘ patrocinat per Vopak Terquimsa.

Una jornada esportiva adreçada a esportistes amb discapacitat intel·lectual i que ha tingut lloc a les instal·lacions del club Tennis Park de Tarragona. El torneig ha comptat amb la participació d’una trentena de tennistes que han representat a vuit clubs de tot Catalunya que practiquen de forma habitual aquesta modalitat esportiva, ja sigui realitzant proves de destresa o competint en partits. Les entitats participants han estat el CE Rubricatus, ACELL Barcelona, Xaloc, SOLC, CE Magarola, Associació Sant Tomàs de Vic, TEB i CE Vilar de Blanes.

A més a més, el tècnic de Tennis Inclusió de la FCT,  Jose Luis Montoya va realitzar una exhibició de tennis en cadira de rodes, així com de Blind Tennis.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència de Raúl Font, president del Consell Esportiu del Tarragonès; de Carme Saldaña, presidenta territorial de la federació ACELL; Xavi Pueyo, director esportiu del Tennis Park i d’Hilario García, director de seguretat, medi ambient i qualitat de Vopak Terquimsa. Vopak Terquimsa vol felicitar el Tennis Park per dur a terme anualment aquesta iniciativa i per correspondre amb la seva passió i la seva millora als valors de la companyia.

Share