Notícies

COMENÇA EL MÀSTERS CIRCUIT HEAD TARRAGONA 2010 !!!

Aquest cap de setmana hem donat inici al nostre MÀSTERS particular, el MÀSTERS DEL CIRCUIT HEAD TARRAGONA 2010 que reuneix als millors jugadors de la nostra província en categoria juvenil.

Des de la DELEGACIÓ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS a TARRAGONA ens esforcem al màxim a l’hora d’organitzar aquesta prova i estem molt orgullosos de comptar amb joves tenistes de molt de nivell d’ entre els quals tenim alguns CAMPIONS D’ ESPANYA, CAMPIONS DE CATALUNYA i molts jugadors de PRIMER NIVELL CATALÀ!

COMENÇA EL MÀSTERS CIRCUIT HEAD TARRAGONA 2010 !!!

També estem molt contents de poder ajudar als clubs d’ arreu de Tarragona, concedint proves d’aquesta categoria amb l’objectiu de promocionar el tennis als clubs i potenciar la motivació dels alumnes de les escoles, organitzant activitats paral·leles com ara CLÍNICS amb els campions del circuit, participació d’ APLEGAPILOTES a les finals, etc.

Es per això que volem agrair especialment al CLUB NÀUTIC TENNIS CALAFELL la seva complerta predisposició i col·laboració a l’hora de realitzar aquest MÀSTERS a les seves instal·lacions i els hi desitgem molta sort en la seva nova aventura, amb la creació de la escola  de TENNIS I PÀDEL amb l’ HUGO SERENTIL al capdavant del projecte.

COMENÇA EL MÀSTERS CIRCUIT HEAD TARRAGONA 2010 !!!

Per finalitzar, i aprofitant les DATES NADALENQUES, voldriem recordar-vos que podeu col·laborar amb la organització ESI (ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL, RAQUETES SENSE FRONTERES) lliurant tot aquell material de tennis que ja no feu servir per tal que arribi a aquells nens que mes ho necessiten.

Share