Notícies

Collado i Rosell, Campions de Catalunya Sub-15

Marc Collado i Míriam Rosell  es van proclamar campions de Catalunya  Sub-15, competició que es va disputar al llarg de la passada setmana a les pistes del CT Andrés Gimeno.

El tennista del CE Laietà, segon cap de sèrie, va derrotar a la final al seu company de club, Jaume Pla, primer favorit,  per 6/1 i 6/4.  Per arribar a la final, Pla havia derrotat a l’onzè cap de sèrie, el jugador del CT Barcino Alberto González, per 6/4 i 6/0 mentre que Collado havia superat el representant del CE Laietà, Oscar Carrascosa, desè favorit, per 6/0 i 6/3.

Al quadre femení, la jugadora del RCT Barcelona-1899, Míriam Rosell, primera favorita,  va superar a la final a la tennista del CT de la Salut, Olga Martínez, quarta preclassificada, per 6/0 i 6/4. A les semifinals, Rosell havia derrotat a la seva companya de club, Georgina Segarra, tercera favorita, per 6/3 i 6/3, mentre que Olga Martínez va sorprendre a la segona cap de sèrie, la tennista del CE Laietà, Yoli Mirllay Giménez, en derrotar-la per 6/4 i 6/1.

Collado i Rosell, Campions de Catalunya Sub-15

Share