Notícies

Clínic de l’Albert Costa als millors jugadors de Lleida

L’Albert Costa, Director Tècnic de la Federació Catalana de Tennis, va oferir un clínic personalitzat a les joves promeses del tennis lleidatà el passat dissabte 5 de febrer a les pistes del CT Urgell.  

Era un dels regals estrella per als dos primers classificats del I Màsters Provincial Wala –organitzat per la Representació Territorial a Lleida de la FCT– de les categories de benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior tant masculins com femenins.

Els tennistes van passar per les pistes en torns de sis, van rebre una petita xerrada tècnica i van fer exercissis amb l’Albert, amb el que van pilotejar durant una bona estona. A més a més van ser gravats en vídeo per tècnics de la Federació per tal d’elaborar un petit informe, fet per el propi Albert, que se’ls hi entregarà juntament amb una foto personalitzada amb el que va ser el seu professor de luxe per un dia.

L’Albert es va mostrar encantat de l’experiència, va destacar la importància de la formació en aquests edats i va explicar als jugadors que la clau de l’èxit es “treballar molt, entrenar dur i fer-ho amb il·lusió i amb molta confiança en un mateix”

Participants al clinic de l'Albert Costa al CT Urgell.

Share