Notícies

Clínic d’Albert Costa i Pol Toledo al CT Sant Sadurní

Organitzat per la Federació Catalana de Tennis, el CT Sant Sadurní i Master Sports, el passat diumenge 3 d’octubre es va celebrar, a les recentment  inaugurades pistes de l’entitat, la “Diada del Club 2.010” que va incloure un clínic impartit per l’Albert Costa, Director Tècnic de la Federació Catalana i actual capità de l’equip espanyol de Copa Davis i per Pol Toledo, 1er classificat del rànquing europeu de tennis sub-16 i un dels talents més prometedors del tennis base català.

Cal destacar l’excel·lent participació amb més de 250 assistents vinguts de diferents clubs de tennis de les comarques veïnes (CT San Sadurní, CT Vilafranca, CT Sant Llorenç Hortons, CN Sitges, CT Piera,

CT Castellbisbal, CT Sant Andreu Barca, CT Olesa, CT Collbató, CT Les Moreres, CT Montbui i CT Igualada)

Els guanyadors de la jornada van ser tots els nens i nenes participants, que van poder gaudir durant més de dues hores de diferents exercicis i circuits d’habilitat dirigits pels monitors de Master Sports, així com intercanviar un engrescador piloteig amb l´Albert Costa i el Pol Toledo.

Aprofitant la jornada, els diferents presidents dels clubs de tennis presents, varen donar força material de tennis, nou i usat, per a la ONG “Raquetes Sense Fronteres”.

Després del clínic/exhibició, l’acte es va clausurar amb els parlaments del Sr. Pere Joan Valls, President del Club Tennis Sant Sadurní, la Sra. María Rosell, alcaldessa en funcions de Sant Sadurní d´Anoia, i del Sr. Francesc Orriols, President de la Federació Catalana de Tennis.

Clínic CT Sant Sadurní 2010.

Share