Notícies

CLÀUDIA DE LAS HERAS I ALEJANDRO CORREA GUANYEN EL II TORNEIG NUMINTEC “III MEMORIAL PEPE MASCARÓ”

Del 3 al 6 de maig s’ha celebrat al CT Barcino,  el II Torneig Numintec “III Memorial Pepe Mascaró”, un campionat mixt Sub-15 amb el qual el Club vol recordar a un soci i amic que, al llarg de la seva vida, va destacar per la seva implicació en el tennis femení i per promoure aquest esport com a capità dels equips femenins del CT Barcino.

En la categoria femenina, Clàudia de las Heras s’ha proclamat Campiona després de vèncer en la final a Anne Mintegui per 6-4 i 6-4, mentre en la masculina Alejandro Correa ha quedat campió després de guanyar a Marc Ktiri per 6-2 i 6-4.

Martina Cortal i Pol del Castillo han guanyat en els respectius quadres de consolació, amb Berta Miret i Daniel Fernández-Rajal com a finalistes.

Pepe Mascaró va ser soci, jugador, directiu i delegat d’alguns dels equips femenins del C. T. Barcino, i ha estat una persona molt estimada al club, a més d’un gran impulsor d’aquest esport. Sempre va lluitar per promoure el tennis juvenil, tant al Barcino com en l’àmbit del tennis català, i per això el seu Club de tota la vida ha instaurat un torneig sub-15 mixt en honor seu.

En la seva tercera edició el Club ha seguit comptant amb el suport com a patrocinador principal del torneig de l’empresa Numintec, així com de la resta de patrocinadors (RSM Correduría de Seguros, Grupo Hiemesa, Ad-In Portas Puentes Tennis Academy i C4 Òptics) i col·laboradors (Wilson, Veri, Servis, Adam Foods, Cacaolat, Diputació de Barcelona, Núñez i Navarro i Snackíssimo).

El Club vol agrair a tots els patrocinadors, col·laboradors, voluntaris i socis el seu compromís amb un torneig que aposta per les futures promeses del tennis.

NOTICIA I FOTO: CT BARCINO

Share