Notícies

Claudia Borbón, semifinalista amb Catalunya al Campionat d’Espanya infantil

Claudia Borbón, jugadora del Club Natació Lleida, va formar part de l’equip de Catalunya que va participar al Campionat d’Espanya Infantil per comunitats autònomes celebrat a Villena (Alicante).

Capitanejat per Marc Ivan Rodríguez, el director tècnic provincial lleidatà, l’equip català estava format per Leire Fernández, Claudia de las Heras i Claudia Borbón, i en cada eliminatòria es jugaven dos partits individuals i un dobles.

A la primera ronda, Catalunya es va imposar per 3-0 a Navarra, amb Claudia guanyant el punt de dobles juntament amb Claudia de las Heras. A la segona ronda, nou triomf, en aquest cas davant Aragó també per 3-0, amb Borbón guanyant el segon individual davant Blanca Benet per 6-2 i 7-6 i també en dobles formant parella amb Leire Fernández. A semifinals, l’equip català va perdre per 3-0 amb Andalusia (cap de sèrie número 1 del torneig) en un duel en que Claudi Borbón no va participar.

Per la seva part, l’equip masculí, format per Adrià Pratdepàdua, Pol del Castillo i David Naharro, va perdre a la primera ronda contra Aragó (finalista del torneig) per 0-3. Després Catalunya va guanyar la consolació sense perdre ni un partit en aquest quadre.

erdre ni un partit en aquest quadre.borbon-cat copia

Share