Notícies

Clar, novament finalista al segon ITF Futures de Mallorca.

El tennista mallorquí del CT Tarragona, Pedro Clar, va repetir final al segon torneig ITF Futures disputat al CT Ca’n Simó de Cala Millor a Mallorca.

Aquesta setmana Clar sortia amb l’etiqueta de vuitè favorit però el seu bon moment el va portar novament fins al darrer partit on va caure davant el setè cap de sèrie, Pablo Carreño, que el va derrotar per 2/6, 6/2 i 6/3.

El jugador del CT Tarragona va fer una gran competició en la que va deixar pel camí a Roberto Rodríguez i José Checa en les dues primeres rondes.

Ja a quarts de final, Clar va vèncer al català del Cercle Sabadellès-1856, Marc Fornell, per 6/2 i 6/2 i a les semifinals es va desfer del primer favorit, el tennista del RC de Polo, Adrian Menéndez per 6/4 i 6/1.

Per la seva part, l’asturià Pablo Carreño va superar a l’holandès Dieteren i al rus Nedelko, en les dues primeres rondes. A Quarts de final va superar el segon favorit, el tennista del RC de Polo, Pablo Santos, per 4/6, 6/1 i 6/2 i a les semifinals al tercer cap de sèrie, el francès Jonathan Eysseric per 1/6, 6/4 i 6/1. Cal destacar el fet que Carreño va aixecar un set en contra als quarts de final, a les semifinals i a la final.

Cal felicitar Pedro Clar per haver arribat a la final de les dues primeres proves internacionals disputades a Espanya.

Pedro Clar, finalista a l'ITF Futures Mallorca-2.

Share