Clar, campió i Carreño finalista a l’ITF de Cartagena.

El tennista mallorquí del CT Tarragona, Pedro Clar, es va proclamar campió de la “LXI Copa Challenge”, un torneig ITF disputat al CT Cartagena i dotada amb 10.000$ en premis.

Clar, quart favorit, es va imposar a la final al jugador asturià del RCT Barcelona-1899, Pablo Carreño, tercer cap de sèrie, per 6/3 i 7/6(2).

Aquesta final, que s’ha repetit en tres ocasions en les darreres setmanes, l’ha guanyat dues vegades el mallorquí i una l’asturià.

Per arribar a la final, Clar va superar en primera ronda a Roberto Carballés per 7/5 i 6/2 i en segona a David Souto per 6/4, 6/7(0) i 6/1. Ja a quarts de final, el balear es va imposar a Oscar Sabaté per 6/3 i 6/4 i a les semifinals es va desfer del valencià Carlos Boluda per 7/5 i abandonament.

Per la seva part, Carreño va guanyar en primera ronda al japonès Daniel  Taro per 6/3 i 6/0 i en segona a l’egipci Safwat per 6/3 i 7/5. A quarts de final va poder amb l’holandès Mark Vervoort per 6/4 i 6/3 i a les semifinals va eliminar al segon favorit, el tennista del CT de La Salut, Gabriel Trujillo, per 6/3 i 6/2. Per a Carreño aquesta era la segona final consecutiva de les tres que ha disputat amb el balanç d’una guanyada i dues perdudes.

Aquesta és la quarta final per Pedro Clar des que va començar la temporada d’ITF a terres espanyoles i la segona que aconsegueix guanyar.

El títol de dobles va ser per a la parella formada pels jugadors del CT de La Salut, Trujillo i Poch, primers favorits, que van derrotar a la final al català Marc Fornell i l’australià Allen Perel, per 6/3 i 6/1.

Pedro Clar, campió de l'ITF de Cartagena 2011.