Circuit Juvenil d’Estiu de la FCT al CT Andrés Gimeno

Del 29 d’agost al 04 de setembre es va disputar al CT Andrés Gimeno el “I Torneig Tennis 66” una prova puntuable pel Circuit Juvenil d’Estiu de la Federació Catalana de Tennis.

Tant en categoria masculina com en femenina es van disputar quadres de: benjamins, alevins, infantils, cadets i júnior.

Aquests son els resultats de les finals:

MASCULINS

Benjamí. Carlos Salas (CT A. Gimeno) guanya a Marc Fuste (CT A.Gimeno) per 4/6, 6/2 i 7-3

Aleví. Xavier Gabarró (CT A.Gimeno) guanya a Joan Wager (CE Valldoreix) per 6/0 i 6/1

Infantil. Tommy Zeff Van der Torre (CT A.Gimeno) guanya a Ben Luca Kirsh (Independent) per 6/1 i 6/3

Cadet. David Subirà (CT Barcino) guanya a Carlos Capel (CT A.Gimeno) per 6/1, 2/6 i 6/3

Júnior. Joaquin González (CT A.Gimeno) guanya a Daniel Casablancas (CT Vilanova) per 6/1 i 6/1

FEMENINS

Benjamí. Nadja Bay (CT A.Gimeno) guanya a Natalia Mas (CT A.Gimeno) per 6/4 i 6/3

Aleví. Julia Aliseda (CT Salou) guanya a Ana Isabel Lantigua (CD Costa Arenas) per 6/4 i 6/3

Infantil. Dalila Said ( Fed. Andalusa) guanya a Imogen Magnes (CT Reixac) per 3/1 i abandó.

Cadet. Gladys Artiles (CD Costa Arenas) guanya a Ainhoa Dueñas (CT Urgell) per 6/0 i 6/0

Júnior. Gladys Artiles (CD Costa Arenas) guanya a Marta Martínez (CT de La Salut) per 6/2 i 6/3.

Alejandro Tarrero, juez arbitro, con algunos de los ganadores.