Notícies

Circuit Juvenil d'Estiu al Sícoris Club

Les pistes del Sícoris Club van acollir durant el mes de juliol el Circuit Juvenil d’Estiu amb jugadors lleidatans i de la Federació Aragonesa. A la categoria benjamí femení, la sicorista Mireia Pérez es va fer amb la victòria després de guanyar a la final la cap de sèrie número 1 i jugadora de la FAT Andrea Martínez, per 6/2 i 6/2. Pérez va imposar la seva major consistència des del fons de la pista. Pel que fa a la categoria benjamí masculí la final la van disputar dos jugadors de la federació aragonesa, Álvaro Fernéndez (3) i Alberto Colás (2) amb triomf del primer per 6/2 i 6/3.
A la categoria aleví femení  la final la van jugar les aragoneses Teresa Zorrilla i Beatriz Miloiu amb victòria de la primera 6/4, 2/6 i 6/0.
A la categoria aleví masculí hi va haver final lleidatana amb Pep Canyadell del CT Urgell, que va arribar a la final sense cedir cap set, que es va enfrontar amb Roger Lera del CN Lleida, que tampoc en va cedir cap. Els dos tennistes van disputar una bona final que es va emportar Lera per 2/6, 6/2 i 6/0.
Per últim, a la categoria infantil masculí el jugador de la FAT Pablo Fernández es va imposar al tennista del CN Lleida, Dani García per 6/2 i 6/0.

Circuit Juvenil d'Estiu al Sícoris Club

Share