Notícies

Cimera físic-mèdica a la Federació Catalana de Tennis

Dimarts passat es va dur a terme, a les instal·lacions de la FCT a Cornellà, una reunió entre els doctors Angel Ruiz Cotorro i Pedro A. Galilea de CIMA (Centro Internacional de Medicina Avanzada), amb els que existeix conveni com a centre MAPFRE de Medicina del Tennis, la direcció de  l’àrea tècnica de la FCT formada per Albert Costa i Roger Porta i els preparadors físics de la FCT Andreu Fusté, Carlos Torres i Joseto Valverde del CIT Cornellà, Daniel Amigó de Girona, Miquel Moreno de Lleida i Joel Ramírez de Tarragona, aquest últim en qualitat de convidat donat que no treballa a la FCT.

Els doctors Cotorro i Galilea van exposar els seus respectius informes i posteriorment es va fer un llarg intercanvi d’opinions i experiències tot a la recerca de millorar i fer una aposta clara per a la prevenció, concepte clau en el moment en que es va signar el conveni.

D’aquesta forma, va quedar absolutament clar que la FCT ha de treballar conjuntament amb CIMA i MAPFRE per tal d’establir bons plans de treball físic, amb especial èmfasi en la prevenció, i poder fer-los arribar als directors tècnics i preparadors físics dels clubs catalans.

Cimera físic-mèdica.

Share