CHLOE RIUS I VLAD SECARA, CAMPIONS DE CATALUNYA INFANTIL

L’Emilio Sánchez Club Esportiu (divisió 1) i el CT Els Gorchs (divisió 2) han acollit del 29 d’abril al 21 de maig el Campionat de Catalunya Infantil Individual – Memorial Manuel Alonso, que ha comptat amb la participació de més de 250 tennistes.

En el quadre femení de la divisió 1, la jugadora del RC De Polo Chloe Rius s’ha proclamat campiona després de superar en la final a la primera cap de sèrie del torneig Carla Vázquez (CT Barcino) per 6/7 (8) i abandonament amb 3/3. En la prova masculina, el jugador del CT Sitges Vlad Secara va superar al segon cap de sèrie Nicolau Canas (RCTB-1899) per 6/3 6/2.

En la divisió 2, disputada al CT Els Gorchs, Noa Reyes (CT Reus Monterols) va guanyar la prova femenina en vèncer a Elena Fernández (RC De Polo) per un ajustat 4/6 6/3 6/2. En la masculina, Loic Suárez, del CT Mataró, va superar a Roger Alesson (CT Reus Monterols) per 6/2 7/6.