Notícies

Checa, campió de l'ITF Futures Caixa Penedes

El jugador del RC de Polo, José Checa, es va proclamar campió del VII Futures Trofeu Caixa Penedes que es va disputar a les pistes del CT Vilafranca, una competició dotada amb 10000$ en premis.

Checa, sisè favorit, va derrotar a la final al tennista italià Marco Viola, un jugador que no figurava a la llista de favorits, per 2/6, 6/4 i 6/1.

Per arribar a la final, el campió va deixar fora de competició en primera ronda al canadenc Steven Díaz en derrotar-lo per 6/4 i 6/3. En segona ronda va superar a Iñaki Belloso per 6/2 i 6/1. Ja a quarts de final, Checa es va desfer de Juan Lizariturry per 7/6(3) i 6/2 i en semifinals va vèncer al seu company de club, Oscar Sabate per 6/3 i 6/1.

Per la seva part, Viola, que va derrotar a les semifinals al francès Antony Dupuis per 6/1 i 6/1 havia donat la gran sorpresa en derrotar en segona ronda al primer favorit, Gabriel Trujillo, per 2/6, 6/4 i 7/6(3).

Aquest es el primer títol de l’any pel tennista de Cuenca, que anteriorment havia perdut les finals de Bagnoles de l’Orn (França) i Murcia-2.

ITF VILAFRANCA 2010

Share