Notícies

CELEBRATS ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA S11 i S13

Els passats 18 i 19 de juliol, es varen celebrar les finals dels Campionats de Catalunya S11 i S13 al GEiEG i al Club Tennis Vic respectivament.

En categoria S11, celebrada un any més al GEiEG, la final del quadre individual femení, la varen disputar la tenista del Real Club de Polo Maria Parés, davant a lleidatana Maria Pardo (CT Lleida), amb victòria per Parés per 6/2 6/4. Per la seva banda, en el quadre masculí, el títol va ser per Adrià Velázquez (CT Barcino), superant en la final a Kuzma Avdeev (CT Andrés Gimeno) per 6/2 6/3.

En els quadres de dobles, victòria per Alèxia Paula / Liliana Chetry en categoria femenina per 6/3 6/0 davant la parella Mireia Roqueta / Júlia Sureda, mentre que en categoria masculina, la victòria fou per Marc Schulz / Álvaro Garcia per un doble 6/4 davant la parella Pau Vall-Llosera  / Òscar Casas. Finalment, en el dobles mixt, el títol de campions fou per la parella Alex Ferrer-Salat / Sara Garcia, superant en la final a Lucas Mestres / Gabriela Álvarez.

En categoria S13, organitzada pel Club Tennis Vic, la final del quadre individual femení la varen disputar les dues caps de sèrie del torneig, Neus Torner (CE Laietà) i Alèxia González-Galiño (CT Barcino), amb victòria per Torner en una dura  i disputada final per  6/4 4/6 7/6(5). En categoria masculina, també final a 3 sets que van protagonitzar els dos principals favorits, Álvaro Jiménez (CT Vic) i Arnau Martínez (RCTB1899). La victòria final va ser per Martínez, superant a Jiménez per 6/3 0/6 6/3.

En els quadres de dobles, victòria per Natàlia Madrid / Ivet Sala en categoria femenina, superant a Alba Sallés / Irena Solà per un doble 6/2. En categoria masculina, victòria per José Ignacio Cuevas /  Eudald González, que varen superar en una dura final a la parella Jaume Casas /  Valentín González-Galiño per 6/7(8) 6/4 10/7.  Finalment, en el dobles mixt, victòria per Alèxia i Valentín González-Galiño, campions després de superar a Arantxa Rodrigo / Arnau Martínez per 7/5 6/2.

 

Share