Notícies

CELEBRAT L’ITF SÈNIOR MT200 VILANOVA I LA GELTRÚ – CATALONIA OPEN

El divendres 17 de maig es van disputar les finals de l’ITF Sènior MT200 Vilanova i la Geltrú – Catalonia Open, un torneig organitzat conjuntament entre l’FCT i el CT Vilanova i que va comptar amb 75 participants entre les dotze proves que es va disputar.

En la prova +30, Marc Ubach, primer cap de sèrie del quadre, va complir amb els pronòstics imposant-se en la final a Jordi Pérez per un ajustat 0/6 7/6 10/5. En la +35, celebrada en format lligueta, el campió va ser Lluis Soler després que aquest guanyés tots els partits. En segona posició va quedar Alfonso Fernández-Guimera. Joan Ramírez va ser el guanyador de la +40. En aquest cas, va superar al màxim favorit, Pau Campo Armengol, per 6/4 6/1. En la +45, José Rodríguez va quedar en primera posició i Christian Martínez en segona.

En la categoria +50, el campió va ser Raimundo Amat del Alamo, que es va desfer de Xavi Fernández en el súper tie-break (7/6 4/6 10/7). En la +55, hi va haver quadre masculí i femení. En el primer, Josep Carles Modol va imposar-se a Jesús Solís (6/0 6/0), mentre que Montserrat Avila va quedar en primera posició, i Charo Mendicuti en segona. Manolo Arroyo, màxim favorit a endur-se el títol de la prova +60,  no va donar cap opció a Carlos Salas (6/3 6/1). Igual que Mariano Peinado, que va vèncer a Víctor Manuel Lorenzo per 6/2 7/5 en la final del +65. En el +70, va ser Balbino González el campió. En aquest cas, es va imposar a Sebastian Hidalgo després que aquest es retirés amb 4/6 2/1 en el marcador.

Pel que fa als dobles, es van disputar dues proves. En el +50, Manolo Arroyo i Carlos Salas van imposar-se a Víctor Esteban i Ton Rovirosa per 6/1 6/2. En el +65, els campions van ser Luis Mérida i Mariano Peinado, que van vèncer a Linan Medina i Pedro José Muñoz per 7/6 6/2.

Share