CELEBRAT L’ITF SÈNIOR MT-100 CATALONIA OPEN

El CMT Vall d’Hebron ha estat la seu del 18 al 22 de març de l’ITF Sènior MT-100 Barcelona “Catalonia Open”, un torneig internacional organitzat per la Federació Catalana de Tennis amb la voluntat de continuar fomentant el tennis català en les categories sènior. El campionat ha acollit a un centenar de jugadors i jugadores provinents de 20 països diferents.

En la categoria +30, Ignacio Corbat es va proclamar campió després de superar en la final al polonès Maciej Krzysztof per 6/2 7/6. La prova femenina es va disputar en format de lliga. En aquest cas, la victòria va ser per la italiana Maria Belén Escudero després de guanyar tots els seus enfrontaments. La segona posició va ser per la polonesa Gabriela Korolczuk.

En el +40 masculí, el jugador del RC De Polo i primer cap de sèrie del quadre, Jaume Santo Valdivieso, va superar en la final a Josep Castelló per un doble 6/0. En la prova femenina, disputada en format de lliga, la jugadora del CT de La Salut, Noelia Ruiz, i la neerlandesa Tamara Tien van quedar en primera i segona posició respectivament.

José Rodríguez Vega, del CD Terrassa Hockey, es va proclamar campió del +45 masculí en imposar-se al màxim favorit, Francesc Monllau (Club Turó David Lloyd) per 7/6 1/6 10/4. En el +50, Alex Eggens va vèncer al màxim favorit, l’italià Giacomo Bonora, per un doble 6/1.

En el +55 masculí, l’italià Paolo Zaccherelli va imposar-se a Stefano Ballero en un partit molt igualat que es va decidir al súper tie-break (1/6 7/5 14/12). En la prova femenina, celebrada en format lliga, Cristina Mauri va quedar campiona, i Marta Cerdà en segona posició.

Toni Fabregat va ser el guanyador del +60 masculí, després de vèncer a Lluís Matas per 6/3 6/2. La nordamericana Veronica Lima va ser la campiona del quadre femení després de superar a Oxana Zheleznyak per 6/3 6/4.

En la categoria +65 masculí, Víctor Bosch es va fer amb el trofeu en superar a Jaime Riera per 6/4 6/1.

En les proves de dobles, la victòria en la categoria +30 masculí fou per la parella Razvan Itu / Jordi Tamayo, mentre que en la categoria +50 els campions han estat Balbino González i Manuel Huertas, que en la final van superar a la parella Andreu Campillo / Luis Pascual.

Per últim, en la categoria dobles mixt, la parella campiona ha estat la formada pels italians Mariarosaria Ferra / Paolo Zaccherelli, superant en la final als alemanys Jutta Delfin / Guenther Falk per 7/6(3) 7/6(5).