Notícies

CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL LLEIDA 2021

El Club Natació Lleida va acollir el tradicional Màster que corona els campions i campiones de la província de Lleida de l’any. El Màster, el disputen els millors jugadors i jugadors del rànquing provincial, després de les 5 proves organitzades pel CN Lleida, CT Lleida, CT Urgell, CT Mollerussa i Sicoris Club durant l’any.

En la categoria benjamí , la final femenina la varen disputar les tennistes del CN Lleida Astrid Rogés i Zenaida Ruiz, amb victòria per Rogés  en una disputada final per 4/1 2/4 10/6. Per la seva banda, la final masculina la varen disputar els també tennistes del CN Lleida Carlos León i Oleguer Rogés, amb victòria per León per un doble 4/2.

En categoria aleví, títol per Eva Alenta (CN Lleida) i Martí Franco (CT Lleida). Alenta va superar en la final a Daniela Carmona (CN Lleida) per 7/5 6/3, mentre que Martí Franco superava Unai Bernardino (CN Lleida) per 6/2 6/1.

Anna Noguero (CN Lleida) i Adrià Franco (CT Lleida) es varen coronar com a campions provincials en la categoria aleví. Noguero superava la tennista del CT Lleida Maria Pardo per 6/2 1/6 11/9 en un emocionant match tie break., mentre que Franco feia el propi amb seu company del CT Lleida, Victor Palomar, per un doble 6/3.

En categoria cadet masculí, final entre els tennistes del CN Lleida Nil Jiménez i Victor Almarza, amb victòria i títol per Jiménez després de superar Almarza per un doble 6/4. Per la seva banda doble duel entre Elena Noguero i Aloma Carbonell. Les tennistes del CN Lleida es van enfrontar en les finals de la categoria cadet femení i absolut femení, amb victòria per Noguero en totes dues; doble 6/0 en la final cadet i doble 6/2 en la final absolut.

Doble duel també entre Dani Martinez i Albert Modol, del CT Lleida, en categoria júnior masculí i absolut masculí, amb victòria en totes dues per Dani Martinez; 6/0 6/2 en la final júnior i 6/3 6/1 en la final de la categoria absolut.

Pel que fa a les categories sènior, Jesús Almarza (CN Lleida) es va proclamar com a campió provincial en les dues categories en joc; +35 i +45. En la final sènior +35, Almarza va superar Josep Talavera (CN Lleida) per 7/5 6/4, mentre que en la final sènior +45, superava Fernando Cequier (CT Lleida) per 6/1 6/2.

 

 

Share